Epigenetik

Epigenetik – hvordan vores gener påvirkes af livets oplevelser.

Hvilke gener kommer til udtryk? Kan vi selv gøre noget? Svaret er faktisk JA. Vi kan gøre rigtig meget :-)   

Vi bliver igen og igen påvirket af, at høre, at sygdomme og symptomer er arvelige. MEN, vi ved nu med forskning, at det ikke er sandheden. Vi har muligheden for at gøre rigtig meget selv :-)

Når du kommer i min klinik og vi snakker om:
Kroppen – hvad fortæller kroppen, hvilke symptomer har netop din krop? Alle de grundlæggende behov, så som søvn, kost, motion osv.
Følelser – hvad der kan være af chok, traumer, disharmonier i familie og på arbejde?
Vaner – hvad er det jeg gør, om og om igen uden at reflektere?
Tanker, hvad er det for tanker jeg tænker om og om igen?
Hvad er det overordnet for overbevisninger du har om livet? Vil livet dig godt? Eller er livet en kamp? Hvordan fortolker du dit liv?

Så er det fordi, det i dag er bevist, at der er en sammenhæng mellem krop, psyke og sind. Det MILJØ vi tilbyder os selv, bliver omdannet til ren biokemi i kroppen. WAW nu får vi muligheder. Så det er ikke ligegyldig hvad du spiser, om din krop støttes af vitaminer, mineraler og homøopati, om du får forløst følelser, om dine vaner ændres, om din måde at tænke på får en anden vinkel og sidst men ikke mindst, at du får små hint til at blive bevidst om dit syn på livet?

Vi kan gøre meget ved at, ændre på hvad der sker i hjernen = dirigenten
Som styrer alle organer og væv = alle instrumenter

At få alle instrumenter til at spille på en ny måde, kan medføre mirakler!!!

Ny forskning, ja, men kineserne har faktisk for flere tusind år siden haft denne sammenhæng, hvilket fascinerer mig. Derfor arbejder jeg i min hverdag med begge dele.

Så har du lyst til at få sat fokus på dit liv, så er du velkommen til at tage kontakt til Almind Akupunktur & Heilpraktik på 75 56 17 70.

Synes gerne om siden, så får du mulighed for at se kommende opslag.
Del gerne med dine venner.