Akupunktur

Akupunkturens lære baseres på, at det er vekselspillet mellem de to modsatte principper, YIN og YANG, der styrer universet og mennesket. Så længe de to faktorer er i balance, er mennesket sundt. Selve behandlingen foregår ved, at der stikkes tynde nåle i bestemte akupunkturpunkter. Akupunkturen bygger på en holistisk menneske-opfattelse. Derfor er det vigtigt for mig at få så meget information om dig som muligt for at kunne behandle dig bedst mulig med akupunktur. Derfor vil du få stillet en lang række spørgsmål om din helbredsmæssige tilstand. Desuden vil jeg bruge en række andre værktøjer, som f.eks. tungediagnose, pulsdiagnose, irisanalyse m.v. som alle har til formål at finde kroppens ubalancer.

Magnetfeltresonansterapi

Vores 70 billioner celler (muskelceller, knogleceller, blodceller osv.) som alle er omgivet af hver sit elektromagnetiske felt, samarbejder v.h.a. elektromagnetiske svingninger. Det er disse svingninger der aktiverer cellestofskiftet, det vil sige at cellen lettere kan optage næringsstoffer og komme af med affaldsstoffer. Kort sagt forbedrer energistofskiftet.

Homøopati

Homøopati er et komplet system af midler, hvis mål det er at fremme sundheden VED AT FORSTÆRKE KROPPENS NATURLIGE EVNE til at helbrede sig selv. Det vil sige man giver din krop nogle midler, der arbejder med din krop og ikke imod. Man giver din krop lov til at ”leve” symptomerne ud. Dette er modsat af hvad traditionel medicin gør, nemlig at hæmme de symptomer vores krop viser os. Egentlig skal vi være meget taknemmelige over de symptomer vores krop viser os, da de er et signal om at noget er på afveje, som vi skal have rette op på. Så vor tids nye medicin uden bivirkninger, som aktiverer kroppens egne ressourcer.

Negativ atmosfærisk ionterapi

Negativ atmosfærisk ion behandling normaliserer væskebalancen i cellerne og optimerer cellernes pH, hvilket har stor betydning for alle enzymprocesser i kroppen. Samtidig optimeres cellernes optagelse af næringsstoffer. Hvordan kan behandlingen virke på så mange lidelser? Sygdomme skyldes mange gange ophobninger af affaldsstoffer, som ikke kan komme væk fra cellen og ud af kroppen, med deraf følgende betændelsestilstande. Andre sygdomme som astma og allergi skyldes en overreaktion af celler i immunsystemet. Opheling af væv kræver optimal enzymfunktion. Disse forhold han negativ atmosfærisk ion terapi i kombination med naturmedicin og akupunktur rette op på.

Massage

De fleste har prøvet at have muskelspændinger eller myoser et eller andet sted på kroppen. Myoser er små eller større ømme områder i musklerne, som føles som små hårde ”kugler”, hvor affaldsstoffer fra musklernes stofskifte har ophobet sig. Denne ophobning af affaldsstoffer sker, fordi der ikke er tilstrækkelig gennemstrømning af blod i den pågældende del af musklen, hvilket gør at musklen spænder og gir´ smerter. Massage lindrer, løsner og gir´ velvære.

Kinesiologi

Kinesiologi er en metode til at opnå bedre balance både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt. I kinesiologien anvender jeg muskeltesten og via kroppens tilbagemelding/feedback afgøres om energistrømmen, der følger kroppens meridianer, er fri eller blokeret. Jeg finder det der stresser kroppen samt hvor i krop og sind stressen er “gemt”. Ved hjælp af forskellige teknikker, massage af refleks- og akupunkturpunkter og andre øvelser fjernes stress og stress-reaktioner, så energien igen kan strømme frit. På denne måde opnås optimal balance.

Zoneterapi

Er en behandlingsform, der arbejder med alle organer, nerve-systemet og hormonsystemet, lymfe- og blodkredsløbet via trykstimulering under fødderne. Under og på fødderne har vi et refleks-system, der afspejler hele vores krop. Ved at trykke og massere på refleks-zonerne stimuleres de respektive områder i kroppen. Det giver en udrensende og opbyggende virkning. Jeg arbejder hen mod kroppens naturlige balance ud fra fysiologisk og kinesisk sygdomsforståelse. Dels giver jeg zoneterapi alene eller også kombinerer jeg zoneterapi og akupunktur.