Ansigtlammelse – Bell´s parese

Min oplevelse med akupunktur.

20 april blev jeg ramt af en lammelse i mit ansigt. Mine kollegaer kunne hurtig se, at der var noget galt, så de ringede efter en ambulance, da der var mistanke om blodprop eller hjerneblødning. Jeg kom i en MR scanner, for at lægerne kunne tjekke, om det var blodprop eller hjerneblødning. Det var det heldigvis ikke.

Jeg blev sendt hjem kort tid efter, og fik at vide, at jeg skulle opsøge en øre-, næse- og halslæge. Jeg var forbi ham d. 21 april, hvor jeg fik at vide, at jeg skulle på prednisolonen kur i 10 dag, hvor det ikke havde noget effekt. Jeg skulle ned til lægen igen efter én måned. Jeg fik at vide, at det kunne tage op til år inden lammelsen var væk. Jeg gik hjemme i tre uger, før jeg havde mod til at gå på arbejde igen.

Jeg snakkede med en kollega omkring akupunktur, hvor hun anbefalede Majbrith. Da jeg kom ned til Majbrith, kunne jeg ikke lukke mit Venstre øje, og det løb i vand. Jeg fik nogen nåle med lidt strøm i i ansigtet. Jeg kunne lukke mit øje efter første behandling. Jeg fik også nogen øvelser med hjem, som jeg skulle lave 10-20 gange i løbet af en dag. Der skete meget efter første behandling, og efter de næste fire behandlinger, var mit ansigt tilbage ved det normale.

Jeg kan helt klart anbefalede Majbrith som akupunktør, da hun har gjort en lang og træls periode, kort og smertefri.

 

Conny