For højt blodtryk, hjerteflimmer og overvægt

I august 2011 ringede jeg til Majbrith på daværende tidspunkt var midt blodtryk alt for højt og mit hjerte drillede med ekstraslag indimellem. Desuden vejede jeg også for meget, en overvægt som var kommet over en længere periode med stress og længerevarende sygemelding på omkring et år.
Jeg blev godt modtaget og ved første besøg blev jeg undersøgt fra top til tå og fik stillet en masse spørgsmål, tror aldrig jeg er blevet undersøgt og spurgt så meget ind til tidligere, trods længerevarende sygemelding. Undersøgelsen og det første besøg var på mange måder en øjenåbner. Jeg startede en behandling med det samme i første omgang med fokus på at skabe ro og balance i min krop.

Akupunkturen og homøopatien og det hele førte hurtig til mærkbare forandringer – en klar forbedring af min søvn og mit generelle velbefindende. Hurtig forsvandt mit hjerteflimmer og mit blodtryk dalede, så det i dag er ok. Majbrith ser på helheden, så som den gode menneskekender hun er, så spørger hun ind til mange ting og arbejder meget ud fra de tilbagemeldinger jeg kommer med, hvilket gør at jeg føler en stor tryghed ved alt, hvad der sker. En øget fokus på at lytte til min krops signaler har givet mig et større velbefindende i dag, hvor jeg føler mig godt på vej.

HLH