Forhøjet blodtryk og stress

En fantastisk oplevelse med hjælp fra den alternative verden !

I foråret 2007 var jeg ude for en faldeulykke hvor jeg fik brud på ryggen. Jeg fik  hjælp fra egen læge, fysioterapeut, kiropraktor og fik foretaget adskillige scanninger.

Men smerter i ryg og nakke fortsatte mange måneder efter faldet. Jeg kunne kun passe mit arbejde i perioder, så var smerterne alt for store. Jeg arbejdede med belastede børn, som både var fysisk og psykisk hårdt arbejde, Jeg oplevede en angst for, at børnene skulle komme til at skubbe til mig. Jeg følte mig stresset og  fik konstateret meget højt blodtryk og fik tilbudt medicin. Men nej, jeg er alt for ung til at være afhængig af medicin resten af mit liv.

Så jeg søgte hjælp i den alternative verden hos Majbrith Knudsen en fantastisk omsorgsfuld og dygtig behandler. Hun gennemgik min krop fra hoved til tæer, en meget dybdegående undersøgelse med forskellige test. Jeg kom i behandling med hømopatisk medicin, fik massage og akupunktur. Stille og roligt kom der balance i kroppen både fysisk og psykisk.

I dag har ryggen har det fint, blot jeg passer på den og dyrker motion. Stressen er væk bloldtrykket er normalt igen og nu besøger jeg Majbrith en gang om måneden, blot for at checke at alt er i balance. Det er jo en alles pligt at passe godt på sin krop. Arbejdsmæssigt er jeg blevet selvstændig billedkunstner og kursusholder, jeg har med hjælp fra Majbrith lært at lytte til hvad hjertet siger……..tak !

Rie Brødsgård