Graviditets kvalme

Akupunktur Virker det?

Jeg var blot et par uger henne i min graviditet, da kvalmen meldte sig. Det var slet slet ikke til at holde ud. Det var alle tider på døgnet, det var temmelig svært at glæde sig over de ”lykkelige” omstændigheder.
Vi havde fået en løbeseddel ind af døren fra Akupunkturklinikken i Almind en månedens tid inden, som jeg havde gemt. Ved enligt ikke helt hvorfor da jeg enligt har syntes at det var noget opreklameret vrøvl.
Men da jeg blev ved med at kaste op og havde også fået vrøvl med maven måtte der gøres noget nuuuu. Skal lige siges at jeg havde prøvet alt i mellem himmel og jord, men intet virkede L Så var gode råd dyre.

Jeg ringede til klinikken og fik en tid et par dage efter J Fik sat nogle nåle i kroppe og ikke mindst i øret. Tog hjem med en følelse af at det VAR noget opreklameret fis… MEN MEN jeg kastede ikke op mere… hmmm slog det hen med at det nok bare var ganske naturligt at det var holdt op.. MEN tirsdage efter faldt en nål fra øret ud… ja ja det var også ok de virkede jo ikke.. MEN der måtte jeg krybe til korset og indrømme at der måske var noget om at det virker. Onsdag kastede jeg op igen øv øv. Torsdag fik jeg nye nåle i og kvalmen var væk igen og maven var faktisk også begyndt at virke….

Det endte med at jeg nærmest blev afhængig af det, kom der resten af graviditeten. Så må indrømme at:

JA DET VIRKER, og kommer helt sikkert igen.

Anonym