Indre ro/stress

Jeg er kommet hos Majbrith siden november 2012. Primært fordi jeg egentlig ikke havde haft det særlig godt gennem længere tid. Min søn havde været hos Majbrith og var rigtig godt tilpas med det, så jeg tænkte til sidst – så prøver jeg.

Det har jeg ikke et øjeblik fortrudt jeg begav mig ud i. Jeg har ikke altid kunnet finde den indre ro og stresset mig selv for meget.

Lidt skeptisk i starten, men Majbrith har en evne til at få en til at slappe af med diverse nåle + zoneterapi + massage og ikke mindst med en rigtig god snak. Vi kommer rigtig langt omkring i mit liv og mine tanker på den time vi er sammen. Når jeg har haft stress på arbejde, bl.a. i en periode med en ny chef, der alligevel stoppede efter et par år. Under min mands sygdom sidste vinter nåede jeg ikke altid hen til Majbrith, men efter hans død i marts var jeg hos hende lidt tiere og hun har virkelig samlet mig op igen. Hun rummer en fuldstændig med al sin medleven i ens liv og vores snak munder altid ud i en stille eftertanke. Sikke et overskud hun har.

Kære Majbrith, tusind tusind tak for al din hjælp og omsorg.

Inger