Krop i balance

Jeg havde besluttet mig for at jeg ville stoppe med at ryge da der blev planlagt graviditet og derfor fandt jeg frem til Majbrith på nettet og kunne se hun også behandlede mange andre problemer og ubalancer i kroppen som jeg desværre led af og det offentlige havde nærmest givet op så jeg tænkte jeg ville vende alle mine problematikker med hende som tiden ville komme til det hele.

1 behandling: Jeg kom på klinikken d. 1september 2011 og havde efter samtale med Majbrith ikke røget i næsten 24 timer og var lige lidt humørsyg, jeg har røget i 15år. Majbrith behandlede mig med motiverende samtaler, akupunktur i ørene og hømopatiske dråber til mine nikotin abstinenser. Jeg fik denne behandling to eller tre gange og vupti så var jeg uden trang til smøger, det er klart det bedste jeg nogensinde har gjort for mig helbred. Min astmatiske bronkitis som jeg havde, forsvandt med og væk var astma medicinen også.

2 behandling: Jeg er født med kronisk blærebetændelse og det er noget jeg har fået at vide at det kan man ikke gøre noget ved og det skal man bare leve med og have diverse mediciner og så tænkte jeg ved mig selv da jeg havde været akut indlagt med nyrebækkenbetændelse som man kan dø af at der måtte være andre metoder og det var også en af grundende til at jeg opsøgte Majbrith for at blive fri for medicin og få et bedre helbred og vi startede behandlingen med akupunktur og dråber og inden længe fik kroppen det meget bedre og jeg har dags dato stadig ikke haft skyggen af blærebetændelse eller nyrebækkenbetændelse J

3 behandling: Jeg har over en længere periode levet med voldsomme mens smerter og migræne på samme tid og dette har jeg også fået en rigtig god behandling hos Majbrith for og denne gør i dag at jeg ikke oplever nogle af delene og har det ikke dårligt i flere dage når jeg rammer den periode.

4 behandling: Majbrith har via samtaler og akupunktur hjulpet mig meget psykisk og socialt ved at guide mig i given situationer og har hjulpet mig med at finde indre ro og balance når det hele følelsesmæssigt blev for meget og det føltes som om alt var imod en og dagene blev triste.

5 behandling: Jeg fik mig en grov skulder skade for den blev trukket af led og forstrukket nogle sener indeni. Jeg blev behandlet fra lægen med stærke smertestillende men de var enormt sløvende og det virkede heller ik med genoptræningen da mine smerter var enormt store og jeg snakkede med Majbrith omkring om hun kunne behandle mig skulder sådan at jeg kunne komme til at bruge den igen og slippe af med de voldsomme smertestillende og efter 12 intense behandlinger af min skulder virkede den som ny igen og jeg har til dags dato stadig ingen gener af min skulder skade J

Hele mit behandlings forløb over 2.5år hos Majbrith har været det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre som har lignende problematikker da jeg ved det virker.

RS