Kroppen taler sit klare sprog

Jeg startede i sommeren 2021 hos Majbrith og må erkende, det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv – fysisk og mentalt. Jeg havde fra sommeren 2018 indtil sommeren 2021 være igennem en hel del, som havde påvirket mig: et brystkræft forløb, store private og arbejdsmæssige omvæltninger, sygdom og død i den nærmeste familie samt en efterfølgende sygemelding med udbrændthed, stress og depression. I sommeren 2019 var jeg tilbage på job igen – og synes egentlig jeg fik håndteret ”livet” fint med lidt støtte af lykkepiller.

Desværre viste min krop mig noget andet. Jeg havde taget 10-15 kilo på, og da jeg mødte op hos Majbrith første gang havde jeg en liste med følgende symptomer:

  • Konstant hovedpine, konstant kvalme, Meget løs afføring, Oppustethed hen over dagen, Ledsmerter (Fingre/hænder, Albue, Skulder, Hofter, Knæ, Ankler, Fødder), Uro i benene især om natten, Kroniske smerter i underarme og underben, Hedeture samt dårlig søvn.

Jeg var meget i tvivl om, hvad der var forårsaget af medicin, overgangsalder eller andet. Hos Majbrith oplevede jeg en holistisk forståelse for første gang i alle de forløb, jeg har forsøgt mig med. Majbriths evne til at forstå såvel den medicinske behandling, som jeg fortsat skal have som en del af kræftforløbet og psykofarmaka til støtte for depressionen samt akupunktur og homøopatisk medicin har gjort forskellen for mig. Jeg er kommet på Akupunkturklinikken ca. hver 4 uge siden og jeg er i dag næsten uden nogen af de symptomer, som jeg havde da jeg startede forløbet sidste sommer. Endelig er jeg i dag også lykkedes med fuld udtrapning af lykkepillerne 😉

Udover dette har jeg oplevet en ualmindelig klog kvinde, som også har udfordret mig på mine egen antagelser – ift. mit ”hele” liv. Herudover har hun skubbet lidt til mig ift. mad og motion, hvilket også har været helt reelt.

Jeg afslutter nu for denne gang mit forløb hos Majbrith – med en bedre fysisk, et stærkere sind og med en hel del kloge samtaler i bagagen.

 

 

 

Hanne