Lunge fibrose og blærebetændelse

Jeg er en 83-årig kvinde, som gennem de sidste 10 år er kommet i Majbrith´s klinik. Jeg er kommet , når jeg har trængt til en hjælpende hånd for at komme videre i situationen. Majbrith har altid formået at få mig på bedre køl igen, hvad enten det har drejet sig om en blærebetændelse, en forkølelse eller en snak. for et halvt år siden fik jeg efter en lungebetændelse konstateret lungefibrose. Majbrith har også her hjulpet mig med at få styr på den akutte situation.

Majbrith er veluddannet indenfor de fleste grene af alternativ medicin, så hun har mange strenge at spille på. At hun er sygeplejerske kan kun være et plus. Jeg er helt tryg ved at lægge mit helbred i hendes hænder.

Majbrith´s menneskesyn gør, at hun opfatter de mennesker, som hun kommer i berøring med, som hele mennesker. Hun ser ikke kun den aktuelle skavank. Majbrith er god til at spørge ind til problemet, som ofte viser sig at være et helt andet, end man troede. Majbrith går i dybden, og hun giver sig tid til at lytte. Majbrith er omhyggelig og samvittighedsfuld, og hun brænder for det, hun har med at gøre. Majbrith tager mennesker alvorligt, og giver sig tid.

Der er en dejlig atmosfære i Majbrith´s klinik. Jeg får gearet ned, så snart jeg er inden for døren. Når jeg går igen, har Majbrith gjort, hvad hun kunne, for at jeg skulle få det bedre.

Tak Majbrith.

Gk