Mod alle odds

Jeg havde den fornøjelse at gå ved Majbrith i halvandet år, hvor hun hjalp mig med at få opfyldt mit ønske med at blive gravid. Efter bare en måned havde jeg, for første gang i mit liv, en nogenlunde regulær cyklus, og efter tre fire måneder var jeg gravid – helt naturligt, selvom alle læger mente, at det kun ville kunne lykkes gennem i fertilitetsbehandling. Jeg havde dog en ufrivilig abort, men fortsatte ved Majbrith, som i den grad har givet mig troen på, at det nok skal lykkes en dag – og en viden om, at akupunktur og zoneterapi virker mod både fertilitetsproblemer, hormonelle skævheder og graviditetsgener.

Jeg giver Majbrith min varmeste anbefalinger – særligt til jer, der kæmper med ønsket om at få børn. For hun er ikke bare en dygtig zoneterapeut og akupunktør, hun er også dybsindig, rolig og virkelig godt selskab, som sørger for, at psyken bliver passet på samtidig – hun er rigtig god at gå ved, når tingene bliver svære.

Jeg er selv nødsaget til at stoppe i behandling, da jeg skal flytte til den anden ende af landet i forbindelse med arbejdet, men havde Majbrith haft åbent i weekenden, var jeg gladeligt kørt den lange vej hver uge – for hun er virkeligt det værd!

 

Emma