Røgfri og behandling af ar

Jeg startede med at ryge som 16 årig. Jeg blev meget hurtig afhængig og i løbet af et års tid eller to var jeg oppe at ryge 30 cigaretter om dagen. Det sidste års tid (2011) begyndte jeg, at mærke at mit helbred tog skade og det blev kun værre og værre. Jeg forsøgte at stoppe med at ryge flere gange, men uden held. De sidste måneder af 2011 kunne jeg hoste blod op fra lungerne og der blev jeg klar over at det skulle slutte.

Jeg snakkede med min veninde Regina om mine symptomer og hun fortalte at hun havde været ude ved dig og hun var nu røgfri. Jeg kontaktede dig og fik en tid d. 3 jan 2012.

Jeg stoppede med at ryge d. 1 jan 2012 og det var rigtig svært.

Da jeg kom ud til dig, mødte du mig med et kæmpe smil og du udtrykker en varme der gør at jeg føler mig velkommen og tryg i dit selskab. Vi satte os ned og snakkede og efter noget tid kendte du til min historie. Du fandt også hurtig ud af at det ikke kun var rygningen du kunne hjælpe mig med.

Jeg fik nåle i ørerne og dråber med hjem.

Dagene efter besøget hos dig, blev min afhængighed mindre og jeg havde ikke det samme fokus på cigaretterne som før dit besøg. Når jeg lugtede røg, fik jeg kvalme. Jeg kunne stadigvæk godt savne det at ryge. Vanen og den psykiske trang var den værste.

Jeg kom ud til dig 10 dage senere og var stadig røgfri!

Du spurgte, om du ikke skulle kigge lidt på mit ar fra utallige kravebensoperationer. Jeg kunne slet ikke have berøring på og omkring arret. Det gjorde ondt hele tiden og alt generede fx bh-stroppen, sikkerhedsselen, tøj, osv.

Jeg ved ikke hvad du gjorde, men det forgik ved mit øre og jeg kunne mærke hvordan det arbejdede nede i arret. Da du var færdig, sagde du: “prøv at rør dit ar nu” jeg turde næsten ikke, for det plejede at gøre så frygtelig ondt. Men jeg rørte arret og det gjorde IKKE ondt længere. Jeg græd af glæde. Det var så imponerende.

Jeg fik nye nåle i ørerne til mit rygestop og da jeg kørte hjem havde jeg sikkerhedsselen ordentlig på.
Jeg kan nu røre mit ar uden smerter, og jeg er stadig røgfri: 70 dage.

Når min veninde Regina og jeg snakker sammen bliver du omtalt som:

The Miracle woman

Du har befriet mig for en masse smerte, uro, angst og ikke mindst har jeg fået mit raske helbred tilbage. Jeg vil aldrig nogensinde glemme dig og det du har gjort for mig.

Endnu engang tak. Tak for din hjælp, din expertise, dit fantasiske humør, dit positive sind og din enestående evne til indlevelse og til at hjælpe og kurere andre

Henriette Peters