Skuldersmerter

Mit navn er Villy Batz og jeg er selvstændig murermester og arbejder alene.

I foråret, da jeg havde mest travlt med arbejdet, fik jeg så utroligt ondt i min skulder så jeg troede ikke, at jeg kunne blive færdig til den tid som jeg havde planlagt med det job som jeg skulle udføre.
Gode råd var dyre så jeg kontaktede Majbrit Knudsen som har Akupunkturklinikken i Alminde og spurgte om hun eventuel kunne hjælpe mig.

Det skal siges at jeg ikke tidligere har prøvet at blive behandlet på sådan en klinik og må da også tilstå at jeg nok var lidt skepsis men det skulle prøves.
Jeg fik en tid efter arbejde og så startede Majbrit med en meget grundig undersøgelse, hvorefter hun påbegyndte behandlingen med blandt andet akupunktur og masage. Dette varede i ca. 2 timer, hvorefter jeg fik besked på at gå hjem slappe af, drikke en masse vand og så ville kunne jeg kunne bruge min arm dagen efter. Som sagt så gjort, jeg var lidt skepsis, men næste morgen da jeg vågnede, kunne jeg bruge armen og kunne blive færdig med mit arbejde. jeg blev ikke forsinket at en dårlig skulder.

Jeg fik efterfølgende 1 behandling og har ikke siden haft gener af min skulder.

Jeg kan varmt anbefale Majbrit Knudsen til andre, da jeg nu selv har prøvet at få behandling og ved hvilke kvaliteter, hvilken erfaring og hvilken ekspertice Akupunkturklinikken har.

Villy Batz