Underlivssmerter og graviditet

“Underlivssmerter og graviditet.

 

Mit første møde med Majbrith havde jeg allerede for en del år siden. Jeg har i mange år døjet med kraftige menstruationer. Inden mit første møde med Majbrith blødte jeg 8-10 dage, og havde smerter hele vejen igennem. 

Majbrith vidste fra start af hvad der skulle gøres, og vi fik hurtigt styr på balancerne i min krop, og jeg blev fri for størstedelen af smerterne og blødte nu kun 5-6 dage! Derefter gik der et par år, før jeg igen fik brug for Majbriths kyndige egenskaber. Jeg havde mødt min kæreste og vi havde efterhånden prøvet at blive gravide i 1,5 år. Vi var blevet udredt, og der var ikke fundet nogen grund til vores barnløshed.

Jeg kontaktede Majbrith og startede i et nyt forløb hos hende. Hun giver god energi til sjælen, og efter nogle behandlinger begyndte vi at få mere styr på min cyklus, som var lidt ude af balance. Og jeg fik en helt anden ro i kroppen.

Jeg blev gravid! 

Jeg begyndte under graviditeten at døje med et let stigende blodtryk, men endnu engang med Majbriths hjælp, fik vi det under kontrol.

Nu sidder jeg her, var lidt ude af balance og er Majbrith evigt taknemlig. Jeg vil til enhver til anbefale Majbrith til andre og dette har jeg allerede gjort en del gange. Hos Majbrith er man i trygge hænder!”

MFA