Velsignet med en lillebror

I marts 2014 blev vores lille familie velsignet med en lillebror. Vi havde gennem et par år ønsket os et tredje barn, uden at det helt ville lykkedes. Jeg blev gravid, men embryoet ville ikke sætte sig fast. Vi søgte hjælp på fertilitetsklinikken, hvor vi begge blev gennemlyst og det viste sig, at der ingen fysiske grunde var til, at vi ikke skulle ku få et tredje barn. Ting tager tid.

Min toldmodighed var snart brugt så derfor afsøgte jeg nettet – ”alternativ fertilitetsbehandling”.  Til al held kom jeg i min søgen til www. alminde-akupunktur.dk, hvor jeg læste om Majbrith og hendes erfaringer.

Allerede ved første telefonsamtale blev jeg mødt af varme og mine forventninger om, at jeg var kommet til rette sted blev fuldt ud indfriet ved første konsultation.  Majbrith ”tegnede” et billede af mig og hun havde en plan. Allerede i første cyklus efter min opstart blev jeg gravid, nu skulle der sættes ind for at holde på det og det lykkedes.

At komme hos Majbrith er velvære for krop og sjæl. Man mødes af smil, varme og et stort kram. I samtalen er Maibritt lyttende og hun stiller spørgsmål – også de svære af slagsen. Hun reflekterer og kommenterer med ærlige meninger.  Man føler sig  ikke som ”en i mængden” af klienter hun nu skal igennem på en dag, man føler sig tryg og i gode hænder.

KD