Virus på balancenerven

Jeg havde fra den 29/12-12 været syg med en virus på balancenerven, og blev helbredt ca. En måned efter ved hjælp af behandling hos majbrit.

I sygdomsperioden nåede jeg at blive indlagt to gange på Vejle sygehus, været til ørelæge to gange, kranie sakral terapi en gang, og intet af det hjalp, jeg fik samme besked hver gang “der er ikke noget at gøre kun vente”.

Jeg lever af at køre lastbil og kunne jo derfor af gode grunde ikke arbejde, da jeg hverken kunne gå eller stå, jeg kunne kun ligge på ventre side.
Foretog jeg mig andet end at ligge stille på venstre side blev jeg MEGET svimmel og kastede op. Jeg tabte mig 8 kg. mens sygdommen stod på.

Jeg var overbevist om at jeg aldrig kom bag et rat igen.
Da det havde stået på i en månedstid hørte jeg at akupunktur kunne hjælpe, og jeg ringede derfor til majbrit, som heldigvis kunne mere end kun akupunktur. Efter den første behandling kunne jeg mærke fremskridt og kun 3 dage efter kunne jeg langsomt begynde at køre bil igen. En uge efter første behandling fik jeg behandling nummer 2 og kunne kort tid efter starte op på mit arbejde igen som chauffør.

Jeg er meget taknemmlig for at majbrit kunne give mig mit liv tilbage så jeg kunne være familiefar igen og passe mit arbejde.

Nicolai A. Mortensen