Autisme, Stress og Sundhedscheck til hele familien

Majbrith tog hele familien under kærlig behandling, og vi fik en forståelse for at hvis blot der er en lille ubalance et sted, kan hele læsset vælte.

Kristian på 10 har autisme, og Majbrith sammensætter homoøpati og vitaminer og mineraler til ham. Derudover starter vi op med akupunktur. Kristian nyder behandlingerne, og vi kan ikke undvære vitaminer og mineraler til ham i dag, 2 år efter. Han er på gluten og mælkefri kost, hvilket har hjulpet meget på hans adfærd. Han er blevet mere rolig og kan bedre overskue tingene. Majbrith får os til at forstå vigtigheden af at han får sine kosttilskud, fordi der i den gluten og mælkefrie kost kan mangle visse stoffer. Kristian er især vild med zoneterapien.

Lillebror på 8 har svært ved at lære matematik, og han får homoøpati. Majbrith finder øvelser vi skal lave med ham hver dag. Hun konstaterer at han har svært ved at koordinere, og at det kan være årsagen til at tallene ikke vil vende helt rigtigt inde i hovedet på ham. Nikolai kan også godt lide zoneterapi og akupunktur. Efter noget tid går det fremad for ham i skolen, og i dag er han også blevet glad for at dyrke sport.

Jeg har selv været ramt af stress, og har haft stor glæde at alle behandlingerne hos Majbrith. Udover alle de behandlingsformer Majbrith tilbyder, synes jeg faktisk hun glemmer at reklamere med det hun er allerbedst til: Coaching. Majbrith er meget udfordrende og provokerer mig til at tænke i andre baner – og ikke mindst til at tage ansvar for mig selv. Hav fokus på dig selv, og vid hvad du vil, andre kan ikke vide det for dig. Det har jeg lært hos Majbrith. Majbrith ser, og får en selv til at se det hele menneske – hvis der er en ubalance et sted i kroppen har det en forklaring. Så symptombehandling er ikke det du får.

Majbrith er en af de mest alsidige og kompetente alternative behandlere du finder. Dejligt med et alternativ til lægen J.

Familien TK