Jeg er af den faste overbevisning, at når én dør lukkes, åbnes nye

Sådan blev jeg mødt, da jeg rådvild og ulykkelig henvendte mig til Akupunkturklinikken efter at have fået stillet diagnosen lymfekræft.
Majbrith´s ord gav mig håb, styrke og mod i en meget, meget svær tid.
Selvom min kræftsygdom traditionelt set anses som uhelbredelig, har jeg i samarbejdet med Majbrith opnået helt konkrete behandlingsresultater. Meget ubehagelige smerter i maveregionen forsvandt efter få behandlinger, spændingsgraden i specielt skuldermuskulatur er mindsket og generende uro i benene er mærkbart bedret. Jeg sover godt og min fordøjelse fungerer som aldrig før. Fysisk og psykisk har jeg nu overskud til at arbejde med de ubalancer, der har gjort mig syg.

Majbrith har ikke bare kastet en redningskrans ud i det oprørte hav til mig, men hun svømmer anerkendende og utrættelig lige ved siden af mig og viser retning mod målet. Målet er, at bedre mit immunsystem, fremme lymfekredsløbet og skabe balance i kroppen gennem bla. akupunktur og homøopati. Gennem samtale opnår jeg selvaccept, personlig udvikling og ny læring. Det virker så godt for mig, at Majbrith som en selvfølge inddrager alle aspekter af mit liv, også arbejds- og familierelationer. Intet er uvæsentligt, intet for småt eller stort. På smukkeste vis åbnes nye døre i mit sind og hjerte, så jeg kan bruge mine ressourcer og selvhelbredende kræfter optimalt.

Majbrith behandler med stor, stor faglige kunnen og med et personligt engagement, der ses hos et menneske, der står stærkt i sin overbevisning.
Jeg har følt en afgørende tryghed ved kombinationen af Majbrith´s mangeårige erfaring som sygeplejerske og hendes mere alternative uddannelser.

Jeg har valgt at skrive min personlige beretning til dig, der nu søger efter en dygtig, professionel og helt igennem reel behandler. Mit valg var og vil fortsat være Majbrith.

Lisette Schjerlund