Barnløshed

Jeg startede i behandling hos Majbrith for at få hjælp til at blive gravid og få hjælp med andre ”små” problemer som hovedpine og mave problemer. Men det vigtigste for mig var at blive gravid.

Jeg fik hende anbefalet af en veninde der gik hos hende dog for nogle andre problemer. Hun var glad for hende og følte hun gjorde en forskel. Så jeg tænkte hende må jeg prøve, det kan jo kun gøre tingene bedre at komme lidt i balance i kroppen og sjælen. Så tog til hende med åben sind men med lidt skeptis også.

Mig og min kæreste havde kæmpet med at blive gravid på daværene tidspunkt i 2,5 år cirka. Det er lang tid når det man ønsker sig mest er et barn. Det er mange nederlag på nederlag. Da jeg kom til hende var min kæreste og jeg i gang med behandling på Odense sygehus hvor vi blev insemineret  med homonbehandling og inden der havde vi været ved gynokologen og blive insemineret 3 gange uden homoner. Lægerne havde ingen forklaring på hvorfor vi havde svært ved det og det ikke ville lykkes da vi begge ikke fejlede noget.

Vi fik en god snak den første gang og derefter begynde jeg hos hende og fik homøopati, akupunktur og zoneterapi. Jeg begynde hurtigt at få god balance i kroppen. Hovedpinen begynde at gå væk og der kom bedre gang i maven. Psyken fik det også bedre for under hende behanlinger får man sig altid en god snak og hun er altid så positiv så det kan ikke andet end at smitte af og vende sine tanker til at tro på det. Man tror selvfølgelig altid på nu skal det nok lykkes men man begynder også at beskytte sig mere for endnu et nederlag så man har ikke altid ja hatten på. Man tænker lad os nu se, håber altid det bedste men forbereder sig på et nederlag så det ikke bliver for stort for det er ikke altid nemt at bære. Især ikke når homonerne flyver rundt i kroppen på en. Tænk at på et år er det 12 nederlag man får. Et hver måned når ens menstruation desværre kommer og alt det vente tid man skal igennem.

Efter insemitionerne i Odense besluttede vi at skifte sygehus til Horsens som vi kun havde hørt en masse godt om og vi var ikke særlig glade eller tilfredse med Odense(kan ikke anbefales). Og kan kun sige det er den bedste beslutning vi har taget. Kan kun varmt anbefale dem til andre der har brug for hjælp. Vi kom til Horsens og gik i gang med vores første IVF behandning (reagensglas behandling) Vi var meget nervøse over hvad der skulle ske og jeg var især nervøs over at skulle have taget æg ud og begynde at stikke mig selv med sprøjter med homomer da jeg også skulle have meget mere af det (indtilvidere havde min kæreste givet mig dem) men Majbrith beroligede mig gang på gang og gav mig mod og styrke til at klare mig igennem det. Alt gik godt og et æg blev taget ud og befrugtet. 1 æg er ikke meget men nok hvis alt lykkes. 3 dage efter fik vi opkaldet om at det havde delt sig fint som det skulle og vi tog der op for at få ægget sat op. Nu skulle der ”bare” gå 14 dage og så skulle jeg op og have lavet en blodprøve for at se om det var lykkes og Jubiii, det var det.

Jeg gik hos Majbrith de næste 3-4 måneder af graviditeten for at sikre mig det bedste for baby og for at optimere mine chancer for ikke at miste det. Er sikker på jeg vender tilbage næste gang jeg har brug for hjælp. Hun er super dygtig og er sikker på at hun har hjulpet mig til at blive gravid sammen med de dygtige læger/sygeplejesker på horsens sygehus. Stort tak Majbrith

Vi har nu fået en sund og dejlig dreng son nu er 5 uger gammel.

Hun er helt sikker et besøg og chance hver for at se om hun ikke også kan hjælpe dig med dine problemer.

Ninna Hoff