Ørepine og ørebetændelse

Siden 2009 har jeg haft bøvl med mit ene øre, som jeg har døjet meget med ørepine og mellemørebetændelse. Jeg har været til ørelæge utallige gange forskellige steder, hvor jeg har fået en masse øredråber og gage lagt ind i øret, samt renset øre utallige gange. Problemet tilbagevendte hver gang, i starten var det ikke så ofte som til sidst hvor jeg var ved ørelæge hver anden uge, så var der en veninde der for sagde til mig at jeg skulle prøve at henvende mig til Majbrith Knudsen, da hun også havde haft bøvl med hendes øre og var hlevet hjulpet.

Det gjorde jeg så i Januar i 2013, selv om jeg ikke er meget for det med nåle og sådan noget men i dag 18.08.2013 har jeg ikke været til ørelæge siden januar hvor jeg begyndte behandling hos, Majbrith.

Jeg har været hos Majbrith 5 gange i de godt 8 måneder hvor jeg for hver gang har kunnet mærke en forbedring for hver gang. Jeg er blevet behandlet med akupunktur samt zoneterapi og homøopatisk medicin. samt kostændringer, jeg må ikke drikke mælk og andre mælkeprodukter der ikke er blevet kogt.

Søren M.