PCOS og Gravid

I marts 2009 valgte min mand og jeg at vi skulle ligge p-pillerne på hylden.

Det vi ikke lige havde set komme, var at jeg faktisk ingen menstruationer fik. Vi kontaktede derfor vores læge og blev efter megen besvær henvist til fertilitetsklinikken på OUH.
Her fik jeg konstateret PCOS, og vi var igennem hele møllen, først med hormonbehandlinger, derefter Inseminationer og til slut Reagensglas. Men ingen af delene hjalp.
Dog skal det siges at jeg i december 2011 havde en missed abortion (MA) med et foster der var ca. 10 uger gammelt.

Vi fortsatte vores behandling dog uden resultat.

Min man blev ved med at foreslå zoneterapi og jeg selv var mest til akupunktur, så jeg gik en tur på Google og fandt frem til Majbrith, jeg startede i behandling hos hende i maj 2011.
Min mand var dog ekstremt dårlig til at huske sine piller mm. så jeg blev så sur at jeg tænkte at så kunne det da også bare være totalt ligegyldigt, for jeg kunne jo alligevel ikke mærke nogen forskel og var stadig ikke blevet gravid i forbindelse med vores behandlinger.
Det resulterede i at jeg efter endt sommerferie i juli 2011 fra både Majbrith og OUH ringede til majbrit den 5 august og sagde at vi ville holde en pause.

Men men men…. Det Havde jo alligevel hjulpet, for den 31 august stod jeg med en positiv graviditetstest i hånden, og det viste sig at vi den 8 august 2011, altså 3 dage efter mit afbud til Majbrith havde lavet en ØKO BABY!!!!! Så hun KAN altså trylle :)

Og lille Sylvester kommer til verden i løbet af de næste par uger

Anonym